ZiboCare Denmark

We make a
tangible difference

Want to join?

Professional aids for the health and care sector

ZiboCare Denmark is a Danish company that offers solutions for the health and care sector, hospitals, schools and institutions as well as private customers.
We offer high quality solutions and continuously develop new products and create product improvements, in close collaboration with current practices and healthcare professionals.

New and innovative solutions
Our mission is simple. We want to make a positive difference every day and deliver solid and innovative solutions for healthcare, in the public and the private sector.

Interested in further information?
Contact us to learn more about becoming part of our team.

NYHED: OneMed har indgået en aftale om at købe ZiboCare Denmark

Den. 30. juni 2021 går ZiboCare sammen med OneMed for at vokse yderligere på eksisterende og nye markeder. Virksomheden er en førende distributør af medicinsk udstyr og løsninger til hospitaler, primærpleje-sektoren, psykiatri, institutioner og direkte til patienter. ZiboCare Denmark, der ligger i Horsens, vil fortsat fungere som en uafhængig virksomhed med et skarpt fokus på produkt- og konceptudvikling med support fra OneMed.

Morten Nielsen, administrerende direktør, OneMed A/S:
”OneMed er primært kendt som leverandør af medicinsk engangsudstyr til kommuner og regioner i Danmark. I mange år har vi også haft et begrænset sortiment af produkter inden for rehab-segmentet – primært rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler. Det har været vores ambition i nogen tid at udvide vores tilstedeværelse inden for rehab-produktkategorien, og vi mener, at vi med ZiboCare har fundet en perfekt partner, der er innovativ inden for både produktudvikling og markedsadgang. Samtidig er vi overbeviste om, at vi med OneMed’s stærke europæiske tilstedeværelse kan hjælpe ZiboCare med at vokse på nye markeder.”

Jeannette B. Denker, Managing Director, ZiboCare A/S og ZiboCare Denmark ApS:
”Dette bliver et rigtig spændende nyt kapitel for ZiboCare A/S og ZiboCare Denmark ApS og alle vores dygtige og kompetente medarbejdere. Vi tilstræber at levere et højt serviceniveau til sundhedssektoren med de produkter og tjenester, vi tilbyder markedet. Vi ønsker at gøre en reel forskel og lægger stor vægt på professionalisme og innovative løsninger. Vi ønsker at tage medansvar for at skabe de bedste rammer for sundhedssektoren inden for de områder, vi arbejder med. Med OneMed, som de nye ejere af ZiboCare, har vi fundet en ejer med et lignende værdisæt, og som kan hjælpe med yderligere at fremskynde ZiboCare’s udvikling og vækst.“

 

Om OneMed
OneMed er en førende europæisk distributør af medicinske forsyninger og sundhedsrelaterede tjenester. Vi er aktive på 11 markeder, beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere, og vores årlige omsætning udgør mere end 700 millioner euro. OneMed samarbejder med vores kunder for at muliggøre bedre liv for patienterne – hvilket gør hverdagen lettere for det sundhedsfaglige personale og reducerer sundhedsomkostningerne. Vi tilstræber at reducere miljøpåvirkningen og samarbejder med vores leverandører for at forbedre arbejdsforholdene i hele forsyningskæden.

Hospital

Care/senior

Psychiatry

Children/teens

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professional product range

We develop and distribute sensory integration tools and pressure relief products for the entire health sector.

More about our product range >