Hospital

Fra rådgivning
til implemen­tering

En forskel, der kan mærkes

Professionelt sortiment
til hospitaler og sundheds­sektoren

ZiboCare Denmark er en af de førende leverandører af trykaflastende og sansestimulerende hjælpemidler til alle sygehuse i Danmark.

Vi har et bredt og professionelt sortiment af madrasser og lejringspuder, som både er dokumenteret, anerkendt og distribueret i alle dele af det danske sundhedsvæsen. Vi er med fra rådgivning og udvælgelse til uddannelse og implementering – det sikrer at kunden får fuld valuta for sin investering og patienterne får en mærkbar effekt.

I ZiboCare Denmark har vi et tæt og mangeårigt samarbejde med både regionernes indkøbsafdelinger samt sygeplejersker, terapeuter og hjælpemiddelansvarlige på sygehusene.

Forhandlere
Vi lægger vægt på, at der skabes tillid, dialog og høj faglig indsigt. Det handler om bæredygtige partnerskaber og vi skaber derfor forhandlerpartnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Kontakt os for at høre nærmere om muligheder for samarbejde.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Vi skaber værdi for både borger og business

Hos ZiboCare Denmark har vi flere bundlinjer. Vi skaber værdi for både patienter og borgere med særlige behov. Vi skaber værdi for sundhedssektoren med stærke løsninger. Vi skaber værdi for
din business, som samarbejdspartner/forhandlere hos ZiboCare Denmark.

Bliv forhandler  >

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >