Hospital

Fra rådgivning
til implemen­tering

Professionelt sortiment
til hospitaler og sundheds­sektor

ZiboCare Denmark er en af de førende leverandører af trykaflastende og sansestimulerende hjælpemidler til sygehuse i Danmark.

Vi har et bredt og professionelt sortiment af madrasser og lejringspuder, som både er dokumenteret, anerkendt og distribueret i alle dele af det danske sundhedsvæsen. Vi er med fra rådgivning og udvælgelse til uddannelse og implementering – Dette sikrer, at kunden får fuld valuta for sin investering og patienterne får en mærkbar effekt.

I ZiboCare Denmark har vi et tæt og mangeårigt samarbejde med både regionernes indkøbsafdelinger samt sygeplejersker, terapeuter og hjælpemiddelansvarlige på sygehusene.

 

Forhandlere
Vi lægger vægt på, at der skabes tillid, dialog og høj faglig indsigt. Det handler om bæredygtige partnerskaber, vi ønsker derfor at skabe forhandlerpartnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Kontakt os for at høre nærmere om muligheder for samarbejde.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >