ZiboCare Denmark

Vi gør en forskel
der kan mærkes

Vil du være med?

Professionelle hjælpemidler
til hele sundheds- og plejesektoren

ZiboCare Denmark er et dansk firma,  som leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og instutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram indenfor tryksårsforbyggende hjælpemidler – vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale.

Innovative og nytænkende løsninger
Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger på sundhedsområdet til både den offentlige sektor og private.

ZiboCare Denmark understøtter og forenkler det professionelle sundhedspersonales arbejde og sikrer ikke mindst brugere og deres pårørende gennemtænkte løsninger. Løsninger der forebygger, behandler og lindrer.

Viden, værktøj og værdi
Vi skaber værdi hele vejen. Hver dag oplever patienter og borgere en bedre hverdag, fordi vores produkter skaber resultater, der virker. Det kan være i form af velvære, mindre medicinforbrug og bedre at kunne få en hverdag til at fungere på trods af sygdom og udfordringer.

Personalet og  institutioner oplever at vores løsninger virker – og det gør deres hverdag nemmere. Vi har løsninger, der både tilgodeser bruger og personale. Det er fagligt tilfredsstillende både at kunne give patienter og borgere bedre tilbud – og sparer både tid, kroner og kræfter.

NYHED: OneMed har indgået en aftale om at købe ZiboCare Denmark

Den. 30. juni 2021 går ZiboCare sammen med OneMed for at vokse yderligere på eksisterende og nye markeder. Virksomheden er en førende distributør af medicinsk udstyr og løsninger til hospitaler, primærpleje-sektoren, psykiatri, institutioner og direkte til patienter. ZiboCare Denmark, der ligger i Horsens, vil fortsat fungere som en uafhængig virksomhed med et skarpt fokus på produkt- og konceptudvikling med support fra OneMed.

Morten Nielsen, administrerende direktør, OneMed A/S:
”OneMed er primært kendt som leverandør af medicinsk engangsudstyr til kommuner og regioner i Danmark. I mange år har vi også haft et begrænset sortiment af produkter inden for rehab-segmentet – primært rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler. Det har været vores ambition i nogen tid at udvide vores tilstedeværelse inden for rehab-produktkategorien, og vi mener, at vi med ZiboCare har fundet en perfekt partner, der er innovativ inden for både produktudvikling og markedsadgang. Samtidig er vi overbeviste om, at vi med OneMed’s stærke europæiske tilstedeværelse kan hjælpe ZiboCare med at vokse på nye markeder.”

Jeannette B. Denker, Managing Director, ZiboCare A/S og ZiboCare Denmark ApS:
”Dette bliver et rigtig spændende nyt kapitel for ZiboCare A/S og ZiboCare Denmark ApS og alle vores dygtige og kompetente medarbejdere. Vi tilstræber at levere et højt serviceniveau til sundhedssektoren med de produkter og tjenester, vi tilbyder markedet. Vi ønsker at gøre en reel forskel og lægger stor vægt på professionalisme og innovative løsninger. Vi ønsker at tage medansvar for at skabe de bedste rammer for sundhedssektoren inden for de områder, vi arbejder med. Med OneMed, som de nye ejere af ZiboCare, har vi fundet en ejer med et lignende værdisæt, og som kan hjælpe med yderligere at fremskynde ZiboCare’s udvikling og vækst.”

 

Om OneMed
OneMed er en førende europæisk distributør af medicinske forsyninger og sundhedsrelaterede tjenester. Vi er aktive på 11 markeder, beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere, og vores årlige omsætning udgør mere end 700 millioner euro. OneMed samarbejder med vores kunder for at muliggøre bedre liv for patienterne – hvilket gør hverdagen lettere for det sundhedsfaglige personale og reducerer sundhedsomkostningerne. Vi tilstræber at reducere miljøpåvirkningen og samarbejder med vores leverandører for at forbedre arbejdsforholdene i hele forsyningskæden.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >