ZiboCare Denmark

Vi gør en forskel
der kan mærkes

Vil du være med?

Professionelle hjælpemidler
til hele sundheds- og plejesektoren

ZiboCare Denmark er et dansk firma,  som leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og instutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram indenfor tryksårsforbyggende hjælpemidler – vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale.

Innovative og nytænkende løsninger
Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger på sundhedsområdet til både den offentlige sektor og private.

ZiboCare Denmark understøtter og forenkler det professionelle sundhedspersonales arbejde og sikrer ikke mindst brugere og deres pårørende gennemtænkte løsninger. Løsninger der forebygger, behandler og lindrer.

Viden, værktøj og værdi
Vi skaber værdi hele vejen. Hver dag oplever patienter og borgere en bedre hverdag, fordi vores produkter skaber resultater, der virker. Det kan være i form af velvære, mindre medicinforbrug og bedre at kunne få en hverdag til at fungere på trods af sygdom og udfordringer.

Personalet og  institutioner oplever at vores løsninger virker – og det gør deres hverdag nemmere. Vi har løsninger, der både tilgodeser bruger og personale. Det er fagligt tilfredsstillende både at kunne give patienter og borgere bedre tilbud – og sparer både tid, kroner og kræfter.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Vi skaber værdi for både borger og business

Hos ZiboCare Denmark har vi flere bundlinjer. Vi skaber værdi for patienter og borgere med særlige behov. Vi skaber værdi for sundhedssektoren med stærke løsninger. Vi skaber værdi for
din business, som samarbejdspartner/forhandlere hos ZiboCare Denmark.

Bliv forhandler  >

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >