ZiboCare Denmark

Vi gør en forskel
der kan mærkes

Vil du være med?

Professionelle hjælpemidler
til hele sundheds- og plejesektoren

ZiboCare Denmark er et dansk firma,  som leverer løsninger til hele sundheds- og plejesektoren, skoler og instutioner samt private. Vi har et innovativt og bredt produktprogram indenfor tryksårsforbyggende hjælpemidler – vi udvikler hele tiden nye produkter og skaber forbedringer i tæt samarbejde med praksis og det sundhedsfaglige personale.

Innovative og nytænkende løsninger
Vores mission er enkel. Vi vil gøre en positiv forskel hver dag og levere holdbare og innovative løsninger på sundhedsområdet til både den offentlige sektor og private.

ZiboCare Denmark understøtter og forenkler det professionelle sundhedspersonales arbejde og sikrer ikke mindst brugere og deres pårørende gennemtænkte løsninger. Løsninger der forebygger, behandler og lindrer.

Viden, værktøj og værdi
Vi skaber værdi hele vejen. Hver dag oplever patienter og borgere en bedre hverdag, fordi vores produkter skaber resultater, der virker. Det kan være i form af velvære, mindre medicinforbrug og bedre at kunne få en hverdag til at fungere på trods af sygdom og udfordringer.

Personalet og  institutioner oplever at vores løsninger virker – og det gør deres hverdag nemmere. Vi har løsninger, der både tilgodeser bruger og personale. Det er fagligt tilfredsstillende både at kunne give patienter og borgere bedre tilbud – og sparer både tid, kroner og kræfter.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >