Plejesektor

Faglig sparring
stærk implementering

Det gør en forskel

Vi er med fra rådgivning
til imple­­men­te­ring

ZiboCare Denmark har i mange år været fast leverandør til plejesektoren i Danmark. Vi fungerer som faglig sparring og kompetent vejleder ved valg af produkter, hjælpemidler, håndtering og implementering.

Plejesektoren har i mange år været fast kunde hos os i ZiboCare Denmark. Når sektoren skal vælge de rette hjælpemidler, står vi klar med faglig sparring og er med hele vejen fra valg af produkt til en grundig implementering. På den måde er kunden sikker på at vælge rigtigt første gang.

Vi samarbejder tæt med relevante fagprofessionelle i kommunerne, som varetager pleje og omsorg af ældre, handicappede og udsatte borgere. I plejesektoren sørger vi blandt andet for uddannelse af sundhedsfagligt personale, så alle føler sig godt klædt på til at anvende og arbejde med vores hjælpemidler.

Forhandlere
Vi styrker vores udvalgte forhandlere med uddannelse, produktkendskab og viden, så de kan få en stærk position på deres marked.  Vi udvikler forhandlerpartnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Kontakt os for mulighederne for at blive forhandler

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >