Forhandlere

Vi skaber værdi for
borger og bundlinje

Sammen gør vi en forskel

Professionelle partnerskaber
– skaber værdi for alle parter

ZiboCare Denmark har i mange år været blandt de førende leverandører i Danmark til hospitaler, plejesektor, psykiatri, institutioner og private borgere med ønske om bedre trivsel. Vi har et bredt og professionelt program af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler.

Vi vækster sammen
Vi er i gang med at opbygge et stærkt internationalt netværk af forhandlere. Vi lægger vægt på, at der skabes tillid, dialog og høj faglig indsigt. Det handler om bæredygtige partnerskaber. Vi skaber derfor partnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Forhandlere søges
Ønsker du at blive en af vores professionelle samarbejdspartnere uden for Danmarks grænser og forhandle vores produkter, kontakt os for nærmere drøftelse herom.

For eksisterende forhandlere: Log-in her

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >