Forhandlere

Vi skaber værdi for
borger og bundlinje

Sammen gør vi en forskel

Professionelle partnerskaber
– skaber værdi for alle parter

ZiboCare Denmark har i mange år været blandt de førende leverandører i Danmark til hospitaler, plejesektor, psykiatri, institutioner og private borgere med ønske om bedre trivsel. Vi har et bredt og professionelt program af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler.

Vi vækster sammen
Vi er i gang med at opbygge et stærkt internationalt netværk af forhandlere. Vi lægger vægt på, at der skabes tillid, dialog og høj faglig indsigt. Det handler om bæredygtige partnerskaber. Vi skaber derfor partnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Forhandlere søges
Ønsker du at blive en af vores professionelle samarbejdspartnere uden for Danmarks grænser og forhandle vores produkter, kontakt os for nærmere drøftelse herom.

For eksisterende forhandlere: Log-in her

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Vi skaber værdi for både borger og business

Hos ZiboCare Denmark har vi flere bundlinjer. Vi skaber værdi for patienter og borgere med særlige behov. Vi skaber værdi for sundhedssektoren med stærke løsninger. Vi skaber værdi for
din business, som samarbejdspartner/forhandlere hos ZiboCare Denmark.

Bliv forhandler  >

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >