Psykiatri

Mere trivsel blandt
psykisk sårbare
mennesker

Øget livs­kvalitet hos
sårbare men­nesker

Borgere med sindslidelser har i mange år haft glæde af hjælpemidler fra ZiboCare Denmark. Vi leverer til både psykiatriske hospitalers åbne og lukkede afsnit, bosteder og private hjem.

Vi har tæt samarbejde med de sundhedsprofessionelle i psykiatrien fra sygeplejersker og læger til terapeuter og pædagogisk personale. Vi skaber fremtidens løsninger i udviklende fællesskaber – der bygger på tillid, faglighed, troværdighed og respekt.

Vi fungerer som faglig sparring og kompetent vejleder ved valg af hjælpemidler, anvendelse og instruktion. Desuden rådgiver vi pårørende, hvis ønske og behov for dette.

Forhandlere
Vi lægger vægt på, at der skabes tillid, dialog og høj faglig indsigt. Det handler om bæredygtige partnerskaber og vi skaber derfor forhandlerpartnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Kontakt os gerne for nærmere dialog om muligheder for at blive forhandler

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Vi skaber værdi for både borger og business

Hos ZiboCare Denmark har vi flere bundlinjer. Vi skaber værdi for patienter og borgere med særlige behov. Vi skaber værdi for sundhedssektoren med stærke løsninger. Vi skaber værdi for
din business, som samarbejdspartner/forhandlere hos ZiboCare Denmark.

Bliv forhandler  >

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >