Børn/unge

Mere trivsel
mindre medicin

Markant forskel
uden brug af medicin

Mistrivsel, diagnoser, medicin og terapi er virkeligheden for et stigende antal af børn og unge.

Hos ZiboCare Denmark oplever vi dagligt, at vi kan gøre en forskel for rigtig mange mennesker med vores ikke-medicinske hjælpemidler – og det er ikke mindst dér vi mærker, at vores arbejde giver mening.

Vi har i mange år leveret produkter og hjælpemidler til institutioner, skoler og uddannelsessteder. Vi samarbejder med både læger, sundhedsplejersker, pædagoger, psykologer og terapeuter omkring børn med særlige behov. Også her betragtes vi af vores kunder og samarbejdspartnere som fagkompetente sparringpartnere.

Forhandlere

Vi klæder vores forhandlere på med viden og værktøjer, så de kan blive kompetente rådgivere og sparringspartnere til deres kunder. Vi skaber individuelle partnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Kontakt os for nærmere dialog om mulighederne for at blive forhandler.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >