Børn/unge

Mere trivsel
mindre medicin

Markant forskel
uden brug af medicin

Mistrivsel, diagnoser, medicin og terapi er virkeligheden for et stigende antal af børn og unge.

Hos ZiboCare Denmark oplever vi dagligt, at vi kan gøre en forskel for rigtig mange mennesker med vores ikke-medicinske hjælpemidler – og det er ikke mindst dér vi mærker, at vores arbejde giver mening.

Vi har i mange år leveret produkter og hjælpemidler til institutioner, skoler og uddannelsessteder. Vi samarbejder med både læger, sundhedsplejersker, pædagoger, psykologer og terapeuter omkring børn med særlige behov. Også her betragtes vi af vores kunder og samarbejdspartnere som fagkompetente sparringpartnere.

Forhandlere

Vi klæder vores forhandlere på med viden og værktøjer, så de kan blive kompetente rådgivere og sparringspartnere til deres kunder. Vi skaber individuelle partnerskaber og forretningsmodeller tilpasset de enkelte markeder og produktområder. Vi tror på, at et udviklende fællesskab styrker vores forhandleres position på deres respektive markeder.

Kontakt os for nærmere dialog om mulighederne for at blive forhandler.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Vi skaber værdi for både borger og business

Hos ZiboCare Denmark har vi flere bundlinjer. Vi skaber værdi for patienter og borgere med særlige behov. Vi skaber værdi for sundhedssektoren med stærke løsninger. Vi skaber værdi for
din business, som samarbejdspartner/forhandlere hos ZiboCare Denmark.

Bliv forhandler  >

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >