ZiboCare Denmark

Vi gør en forskel
der kan mærkes

Vil du være med?

Innovation, sikker kvalitet og udviklende relationer

Tine Bach

Export Sales Manager

tel:  (+45) 23 31 95 42
mail: tb@ziboathene.dk

Vores Export Manager Tine Bach står i spidsen for ZiboCare Denmarks internationale fokus og export. Tine servicerer og udvikler vores forhandlere på exportmarkederne og bidrager til en styrket innovations- og exportstrategi hos ZiboCare Denmark.

Tine har mange års erfaring med alle aspekter af salg – både i Danmark og i udlandet.

Tine brænder for at skabe gode kundeoplevelser, stærke langvarige relationer og sikre fælles udvikling og værdi med afsæt i faglig viden. Hendes kendetegn er at levere lidt mere end det forventede.

Hospital

Pleje/senior

Psykiatri

Børn/unge

Sens-Aid præsenteret
i White Paper

Det innovative tyngdetæppe, Sens-Aid, fra ZiboCare præsenteres i White Paper’et “A dignified elderly care in Denmark”, som er udgivet af HealthCare DENMARK. Læs artiklen om Sens-Aid på side 32 her.

Sens-Aid er et sansestimulerende tyngdetæppe, som omfavner kroppen og skaber en tryghed og ro for krop og sind. Lær mere her.

Danmarks førerposition på ældreområdet understøttes af nye innovative velfærdsteknologier, som spiller en vigtig rolle i den danske ældrepleje. Hver dag hjælper en række løsninger med at forbedre livskvaliteten for ældre borgere og understøtter sundhedspersonale i at skabe en effektiv ramme af høj kvalitet til pleje, rehabilitering og forebyggelse.

Healthcare DENMARKs white paper tager udgangspunkt i sundheds- og ældreområdets problemstillinger og præsenterer konkrete eksempler på innovative danske løsninger.

 

Professio­nelt
produktprogram

Vi har et stærkt produktprogram af sansestimulerende og trykaflastende hjælpemidler til hele sundhedssektoren.

Læs mere om vores produktprogram >