Sansestimulerende Multi-Tæppe

Sens-Aid

Sens-Aid

Omslutning af kroppen skaber ro – både mentalt og motorisk

Sens-Aid er et multi-anvendeligt redskab til placering i enhver stol. På let, bekvem og helt enkel vis, placeres Sens-Aid i hvilestol, skolestol, spisestuestol, kørestol, bil eller i sofaen.

Ved spørgsmål kan du kontakte en af vores faglige eksperter på området:

Tina Skaarup Blenstrup tlf. 40 78 10 94

Stimulerer den taktile sans
Tyngden i de 6 omsluttende vinger stimulerer kroppens berørings- og stillingssans, også kaldet den taktile og den proprioceptive sans.

Hurtigtvirkende ikke-medicinsk hjælpemiddel
De taktile stimuli udløser hormonet oxytocin, også kaldet ”kramme-hormonet”. Når stoffet udskilles, mærkes hurtigt velvære, positiv energi og ro i krop og hoved.

Hjælp til mange målgrupper
Sens-Aid er et hurtigtvirkende ikke-medicinsk redskab, der kvikt kan bringes i anvendelse blandt mange forskellige målgrupper. Fx hos mennesker med stress, angst, uro, rastløshed og tankemylder. Men også hos mennesker med ufrivillige bevægelser, koncentrationsproblemer, neurologiske og kognitive dysfunktioner, ved overstimulering og behov for at ”geare ned” i både krop og sind.

Skab fokus og koncentration i en travl hverdag
Når psykisk og motorisk uro dæmpes med Sens-Aid, kan brugeren bedre fokusere og koncentrere sig. Det gør Sens-Aid yderst relevant i forbindelse med læring og mestring, undervisning og uddannelse. Ligeledes ved rehabilitering, på hospice eller demensafsnit, i sanserum eller før terapi, vil Sens-Aid skabe de bedste forudsætninger for afspændthed og samling på kroppen. Der kan tilkøbes en hætte, som bidrager til at reducere visuelle og auditive stimuli fra om-verdenen og dæmpe uro.

Let og handy design
Lynlås i sædedelen sikrer hurtig anvendelse, også hos fx kørestolsbrugere. Fyldet i vingerne er tyngde-granulat og lægger sig roligt og lydløst omkring kroppen. Sens-Aid kan vaskes ved 60 grader. Den er let at anvende og handy at medbringe. Sens-Aid kan foldes sammen og fylder ikke meget. Sens-Aid er et æstetisk og tiltalende hjælpemiddel, og kan bruges som en del af en funktionel indretning i såvel private hjem som på institutioner.

 

Sensaid, Sens8, sens-8, senseigth, sense-eigth, senseaid, sense-aid

Relaterede produkter